Kimsenin bilmediği evlatlarından bahseden Faik Öztürk’ten çok konuşulacak itiraf: Evlerine hiç gitmedim

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Faik Öztürk, uzun yıllardır gözlerden uzak büyüttüğü 2 oğlunun evine hiç gitmediğini nerede dahi oturduklarını bilmediğini söyleyerek şaşkına çevirdi.

Kimsenin bilmediği evlatlarından bahseden Faik Öztürk’ten çok konuşulacak itiraf: Evlerine hiç gitmedim
Yayınlama: 16.10.2023
Düzenleme: 16.10.2023
A+
A-

Eğlenceli kimliğiyle tanınan Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında ailesi ve çocuklarıyla ilgili konuştu. Gözlerden uzak büyüttüğü iki oğlu olan Öztürk, “2 oğlumda evli, nerede oturduklarını dahi bilmem. Evlerine gitmek istemiyorum” dedi.

“HAYATIMDA 3 KADIN VAR, ONLARIN NEFESİNİN OLMADIĞI BİR YERDE OLMAM”

2 kız kardeşinin kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen Öztürk, “4 kardeşiz, ben en büyüğüyüm. Onlara çok düşkünüm, 2 kız kardeşim olmadan bir yere gitmem. Onlar benim bu hayattaki kırmızı çizgim. Hayatımda 3 tane kadın var 2’si kardeşim, 1’i eşim. Bunların 3’ünün nefes almadığı bir yerde olmam. Çocuk yapmak marifet değil. Yaptıktan sonra bakmak önemli. Benim 2 tane oğlum var. 2 oğlumda evli, her zaman yuvalarında mutlu olmalarını isterim. Hiçbir şeylerine karışmam” dedi.

Kimsenin bilmediği evlatlarından bahseden Faik Öztürk'ten çok konuşulacak itiraf: Evlerine hiç gitmedim, görmek istemiyorum

 

Kaynak:sondakika.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.