Dilan Polat’ın ardından gözler lüks yaşamıyla dikkat çeken Şulemsi’ye çevrildi

Dilan Polat’ın ardından gözler lüks yaşamıyla dikkat çeken Şulemsi’ye çevrildi
Yayınlama: 08.11.2023
Düzenleme: 08.11.2023
A+
A-

Kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat’ın ardından gözler Şulemsi’ye çevrildi. Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Şule Kayatürk’ün tıpkı Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi olduğu biliniyor.

 

Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından gözler lüks yaşamı ile dikkat çeken sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk’e çevrildi. 26 yaşında olan fenomenin 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edildi.

Dilan Polat gibi güzellik merkezleri sahibi olması, diğer yandan önünde poz verdiği araçlar, lüks çanta ve kıyafetleri ile Avukat Feyza Altun ve halkın radarına takıldı. Özellikle geçmişten bugüne eşiyle birlikte yaşaadığı değişimler dikkatlerden kaçmadı.

 

KAYNAĞI BİLİNMİYOR

Kayatürk’ün TikTok ve Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla bilinirken, servetinin kaynağı ise merak konusu oldu. 26 yaşında 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat sahibi olduğu iddia edilen Kayatürk’ün bu serveeti nasıl elde ettiği bilinmiyor. Diğer yandan lüks yaşamını sosyal medyada sergilediği öne sürüldü.

 

Şulemsi olarak bilenen Şule Kayatürk’ün, Dilan Polat ile yakın arkadaş olduğu belirtildi. Dilan Polat ile birlikte sosyal medyada fenomen olduğu söylenen Kayatürk, Polat’ın tutuklanmasının ardından paylaşım yapmadı. Kayatürk’ün, Dilan Polat davasında ifade verip vermediği ise bilinmiyor.

 

Kaynak:hakimiyet.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.