Dünyaca ünlü futbolcu Andres Iniesta emeklilik kararı aldı

Barcelona ve İspanya Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dünyanın sayılı orta sahaları arasına giyen Andres Iniesta emeklilik kararı aldı. 40 yaşındaki yıldız futbolcu, 8 Ekim’de Barcelona’da gerçekleştireceği bir etkinlikte resmi olarak emekliliğini açıklayacak ve gelecekte ne yapacağı hakkında bilgi verecek.

Dünyaca ünlü futbolcu Andres Iniesta emeklilik kararı aldı
Yayınlama: 30.09.2024
Düzenleme: 02.10.2024
A+
A-

Barcelona ve İspanya Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dünyanın sayılı orta sahaları arasına giyen Andres Iniesta hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

EMEKLİ OLUYOR

İspanyol basınından Relevo’nun haberine göre; son olarak geçen sezon Emirates Club forması giyen 40 yaşındaki futbolcu, emekliye ayrılmaya karar verdi. Iniesta’nın 8 Ekim’de Barcelona‘da gerçekleştireceği bir etkinlikte resmi olarak emekliliğini açıklayacağı ve gelecekte ne yapacağı hakkında konuşacağı öğrenildi.

INIESTA’NIN BAŞARILARLA DOLU KARİYERİ

1996 yılında katıldığı Barcelona altyapısında sırasıyla U16, U19 ve B takımı formaları giyen efsane futbolcu, 2002 yılından 2018 yılına kadar A takımı formasını terletti. İspanyol yıldız bu süreçte; 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Kupası ve 4 Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda tam 38 kupa kazandı.

 

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.