Ahmet Davutoğlu’ndan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde Erdoğan’a çağrı: ‘Bir kez daha uyarıyorum…’

Ahmet Davutoğlu’ndan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde Erdoğan’a çağrı: ‘Bir kez daha uyarıyorum…’
Yayınlama: 31.03.2023
Düzenleme: 31.03.2023
A+
A-

İYİ Parti’nin Merter’deki İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Saldırıyı sosyal medya hesabından duyuran Özkan, “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımız kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

VALİLİK: TAHKİKAT BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Valilik konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını belirtti.

DAVUTOĞLU: ERDOĞAN’I BİR KEZ DAHA UYARIYORUM

Saldırıya yönelik tepkiler sürerken; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, saldırının gerçekleştiği İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’bnı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten ve saldırıyı sert bir dille kınayan Davutoğlu, burada açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, “Erdoğan’ı bir kez daha uyarıyorum, çıkın ve İYİ Parti’ye yönelik saldırıyı açıkça kınayın, failleri kimse bulun” dedi.

“Bu saldırı demokrasiye yapılmıştır” diyen Davutoğlu, “Erdoğan’ın açıkça ‘Bunlar daha iyi günler’ dediğini hatırlayalım. Bugün şu saatler aynı zamanda Sinan Ateş’in katledilmesinin üzerinden 13 hafta geçtiği zamanlar. Bizim de onlara mesajımız açık ve nettir; Kirletemeyeceksiniz, korkutamayacaksınız. Saldırılara zemin hazırlıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR GELECEK…

 

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.