Ankara’da İsrail Büyükelçiliği önünde protesto! Polis, kalabalığı sakinleştirmeye çalışıyor

İsrail’in Gazze’de bir hastaneye düzenlediği yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası İslam dünyasında sinirler gerilirken, Türkiye’de de birçok şehirde vatandaşlar protesto için sokağa çıktı. Ankara’da İsrail Büyükelçiliği önünde bir grup tarafından düzenlenen protestoda polis ekipleri, konuta yürümeye çalışan kalabalığı polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Ankara’da İsrail Büyükelçiliği önünde protesto! Polis, kalabalığı sakinleştirmeye çalışıyor
Yayınlama: 18.10.2023
A+
A-

Günlerdir abluka altına aldığı Gazze’yi bombalayan İsrail, bir hastaneye yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği bir saldırı düzenledi. İsrail tarafı, saldırıya ilişkin Hamas tarafından atılan roketleri sorumlu tutarken, yaşanan gelişmeler İslam dünyasında sinirlerin gerilmesine sebep oldu.

TÜRKİYE’DE VATANDAŞLAR SOKAĞA İNİP İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ

Türkiye’nin birçok şehrinde sokaklara inen çok sayıda kişi, İsrail’in saldırılarını protesto etti. Başta İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya gibi kentlerde sokaklara inen çok sayıda kişi, İsrail’in saldırılarına tepki gösterdi.

ÖFKELİ KALABALIĞI, POLİS EKİPLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Öfkeli kalabalık İstanbul’da İsrail’in Başkonsolusluğu’na, Ankara’da ise Büyükelçiliği’ne yürüdü. İsrail Büyükelçiliği önünde düzenlenen protestoda ortam gerildi. Polis ekipleri, konuta yürümeye çalışan kalabalığı polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

 

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.