Brad Pitt’ten sonra Tom Cruise’un kızı da babasının soyadını kullanmıyor

Brad Pitt’ten sonra Tom Cruise’un kızı da babasının soyadını kullanmıyor
Yayınlama: 25.06.2024
Düzenleme: 26.06.2024
A+
A-

Aşk çocuğu olarak doğup büyüse de Suri, uzun yıllardır babasından uzak bir hayat yaşıyor. Tom Cruise’un kızını en son 2012’de gördüğü biliniyor. Suri, son 12 yıldır annesinin kanatları altında yaşıyor.

Sayısız Hollywood yıldızı ve birçok ünlü barındıran Scientology tarikatına mensup olan Tom Cruise’un eşini de tarikata dahil etmeye çalışması ancak Holmes’un bu teklifi reddetmesi üzerine çiftin boşanma kararı aldığı biliniyor. Çiftin boşanması 2012’de resmileştiğinde Suri sadece 5 yaşındaydı.

Tom Cruise kızını 1 buçuk yıldır görmüyor - Son Dakika Magazin Haberleri

Hello dergisinin haberine göre, Tom Cruise ile Katie Holmes ikilinin kızları artık Suri Noelle adını kullanıyor. Okul prodüksiyonu olan ‘Head Over Heels’ adlı müzikalin reklam afişinde Suri’nin bu adı kullandığı görüldü.

Ayrılık sonra annesi ile yaşamaya başlayan Suri Cruise’un 2013’ten beri babasıyla görüşmediği biliniyor. Ünlü ebeveynleri sebebiyle devamlı medyanın gözdesi olan Suri her ne kadar Hollywood camiasından uzak kalmaya çalışsa da gündem olmayı başarıyor.

Suri Cruise to stay away from her father as she turns 18 hating Scientology | Marca

Anne ve babası ayrıldığından beri babasıyla hemen hemen hiç görüşmediği bilinen Suri, üniversiteli oluyor. 18 yaşındaki Suri Cruise’un Pensilvanya’daki Carnegie Mellon Üniversitesi’nde eğitim görecek.

Suri Cruise turns 17! What to know about the celebrity kid

DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE BÜYÜDÜ… İLK AŞKIYLA PARKTA YAKALANDI

Daha bu mezuniyet töreninden yansıyan fotoğrafların “dumanı tüterken” bu kez Suri, yıllardır onu takip edenlerin merak ettiği bir soruya da yanıtladı… Belli ki çok da istemeden…. Bir dönemin küçük stil ikonu 18 yaşında ilk aşk heyecanına da kapılmıştı.

Suri Cruise métamorphosée : la fille de Tom Cruise et Katie Holmes a bien  changé ! - Closer

LaGuardia Lisesi’nden mezun olan Suri’nin babasının soyadını kullanmadığı ortaya çıktı. Page Six’in haberine göre, Suri’nin mezuniyet törenine yalnızca annesi katıldı.

Mezun olan öğrencilerin adının yer aldığı broşürde ise “Suri Noelle” adı dikkatler kaçmadı.

18 yaşındaki Suri’nin “Cruise” soyadını kullanmadığı ortaya çıktı.

Irreconocible! Así se ve hoy Suri Cruise, la hija de Tom Cruise y Katie Holmes

Öte yandan Angeline Jolie ile Brad Pitt’in kızı Shiloh’nun da babasının soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Çiftin 18 yaşına giren kızları Shiloh’un, “Pitt” soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Genç kız, sunduğu belgelerle bundan böyle babası Brad Pitt’in soyadını kullanmak istemediğini belirterek dava açtı. Shiloh, bundan sonra sadece Shiloh Jolie ismini kullanmak istediğini ifade etti.

Suri Cruise reveals her college plans: Is she staying in New York City?

Çiftin kızı Vivienne’in de babasının soyadı “Pitt”i kullanmadığı ortaya çıkmıştı. Çiftin ikiz çocuklarından biri olan Vivienne, annesinin yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikalı The Outsiders’da asistan olarak görev aldı.

Müzikalin broşüründe adı geçen 15 yaşındaki Vivienne’in yalnızca “Jolie” soyadını kullanmış olması dikkatlerden kaçmadı.

Ancak Vivienne’in soyadını değiştirmek için yasal bir adım atıp atmadığı bilinmiyor.

Çiftin kızı Zahara da “Pitt” soyadını kullanmayı bırakmıştı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara kendini tanıtırken “Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya’dan geldim” demişti.

2014 yılında evlenen Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2016’da yollarını ayırma kararı almıştı. Çift o zamandan beri velayet veya mülk davalarıyla gündeme geliyor.

TOM CRUİSE YENİ GÖREVİMİZ TEHLİKE FİLMİ İÇİN PİLOTLUK DERSİ ALMAYA BAŞLADI - PLAY FM

Görevimiz Tehlike 2 konusu ne? Görevimiz Tehlike 2 filminin oyuncuları kimler? - Medya Haberleri

35 Years On, Why I've Never Lost That Loving Feeling For 'Top Gun' | WBUR News

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.