Cine 1 televizyonunda Kadir Balık ve Oksana Kuznetsova mevzu ne programında bu hafta ki konuk Safiye Soyman’dı

Cine 1 televizyonunda Kadir Balık ve Oksana Kuznetsova mevzu ne programında bu hafta ki konuk Safiye Soyman’dı
Yayınlama: 07.10.2023
Düzenleme: 18.10.2023
A+
A-

Cine 1 televizyonunda Kadir Balık ve Oksana Kuznetsova mevzu ne programında bu hafta ki konuk Safiye Soyman’dı. Ünlü şarkıcı, öyle bilgiler verdi ki, izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Ünlü televizyon programcısı ve radyocu Kadir Balık ve manken Oksana Kuznetsova, Safiye Soyman hakkında bilmediklerimizi mevzu ne programında izleyicilerine açıkladı.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, artık eskisi gibi müzik camiasının daha popülist fenomenlerin, şarkıcıların önüne geçtiğini ve artık bestelerin ve şarkıların belli bir süre içerisinde sadece tüketilip bittiğini açıkladı.

SAFİYE SOYMAN’DAN ŞOK AÇIKLAMALAR;
Ünlü şarkıcı,Safiye Soyman Sabahların Sultanı,Seda Sayanla çok yakın arkadaş olduklarını açıkladı.
“Safiye soyman diyor ki; sevenlerimle çok bütünüm,yeri geldiğinde kendi yardımcılarımdan bile fikir alırım diyor. İnsanlar,küçüldükçe büyür.”
Ölünceye kadar şarkı söylemek isterim,şarkı söylediğim zaman kendimi hayatta hissediyorum.
Ne yaparsan yap,çalışmazsan bitersin çürürsün. Kaç yaşında olursan ol işini sevmelisin. İşini severek yapmalısın.

İnsanlarla iletişim çok önemli,sosyal iletişim.Oğlumun dualarıyla hep ayaktayım.İşlerim olmadığı zaman oğlumun yanında oluyorum. Yayla’da köy evinde oğluma muhteşem bir ev yaptırdım.
Rahat nefes alsın diye.4 aylığına yazlık olarak gidiyorlar.Kışında Bodrum’da yaşıyor.15 günde bir yanlarına gidiyorum. Anlayacağınız her yer benim evim.

Sanatçı kimliği artık sosyal medyada dönüyor bunun için ne söylemek istersiniz?
Artık yeni gençler sosyal medyayla,bir şarkıyla falan meşhur olmuş sesler var. Sosyal medyanın hastası olan insanlar var. Sosyal medyaya çok önem veriliyor.Artık devir değişti,zaman geçti.Eskiden gazeteler okunurdu. Artık onlar bırakıldı.Sosyal medyalar var. Ben bazen İstanbul’da radyolara röportaja hala gidiyorum diyerek bize bu hafta eski anıları hatırlattı.

Nesil artık çok değişti,şarkılar bile artık rap tarzında.Ben bütün şarkılarımı kendim yaptım. Şimdi sponsorda buluyoruz.Kendimizde yapıyoruz.Şimdi gazinolar eskiye dönmeye başladı.Sanatçılar,şarkıcılar çıkıyor.

 

 

Cine1 Haber – Merve Sarmanlı

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.