9 Ekim 2024

Discord isimli sosyal medya platformuna erişim engeli getirilmesine ilişkin konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Discord kendi bilgilerini IP adresleri, içerikler dahil bizim güvenlik birimlerimizle paylaşmayı reddettiği için biz de erişim engeli getirdik. Discord'u kapattık diye çok acayip bir memnuniyet var. Bir hafta önce kapatmış olsaydık bu memnuniyet muhtemelen...
09.10.2024
0
6
Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için Bayern Münih yeniden devreye girdi. Yaz transfer döneminde transferi bitiremeyen Alman devi, Hakan için yeni bir teklif hazırlıyor. Gençleşme planı olan Inter ise 30 yaşındaki orta sahayı 50 milyon euroya bırakmaya sıcak bakıyor. Hakan, Çalhanoğlu, transferin söz konusu rakama gerçekleşmesi durumunda tarihe...
09.10.2024
0
23
Rusya'nın Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu, popüler mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord'u yasal gereklilikleri yerine getirmediği gerekçesiyle engelledi. Ayrıca Discord'un terörist ve aşırılıkçı amaçlarla kullanıldığı, uyuşturucu satışı ve yasa dışı bilgilerin yayılmasını sağladığı belirtildi.
09.10.2024
0
11
Telegram ve Discord platformlarında aktif olan "C31K" isimli grubu yöneten ve "Hz. Ebu Cehil" takma adıyla bilinen kişinin, E.K. adlı bir çocuk olduğu tespit edildi. Şahıs gözaltına alındı. Aynı soruşturma kapsamında "Arda Bateman" adıyla bilinen A.T. adlı bir başka çocuk ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Her...
09.10.2024
0
4
Cinsel istismar ve şiddete uğradığı tespit edilen 2 yaşındaki Sıla bebek, bir aydır Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veriyordu. Türkiye'yi kahreden haber dün geldi. Hayatını kaybeden Sıla bebeğin cenazesi bugün iki teyzesi tarafından alınırken, minik tabut herkesi ağlattı. Toprağa verilen Sıla bebeğin mezarındaki 'soyadı' detayı dikkatlerden kaçmadı.
09.10.2024
0
3
Altın fiyatları beklentilerin fiyatlanması nedeniyle düşüş eğilimine girdi. Tarihi zirveden uzaklaşmaya başlayan altın Fed'in faiz kararına odaklandı.
09.10.2024
0
3
Borsa İstanbul'da yaşanan dalgalanma sonrası hisselerine destek olmak isteyen borsa şirketlerinden geri alım hamleleri gelmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da BİM, Atakey ve TAB Gıda pay geri alım programı başlattığını duyurdu.
09.10.2024
0
5
Dev havayolu şirketi kriz üstüne kriz yaşıyor. Önce parça tedariğinde sorunlar yaşayan şirketin şimdi de grevlerle başı dertte. Boeing, sendika ile görüşmeleri durdurdu ve sunduğu teklifi geri çekti.
09.10.2024
0
5
Sean 'Diddy' Combs'un ahlaksız partilerine katıldığı iddia edilen ünlüler, isimlerinin davalarda açığa çıkmaması için mağdurlarla anlaşmaya zorlanıyor. 120 mağduru temsil eden avukat Tony Buzbee, bu ünlülere özel çözüm talep mektupları gönderdiğini açıkladı. Buzbee, anonim kalmanın tek yolunun mağdurlarla anlaşmak olduğunu vurguladı. Anlaşmayı reddeden ünlülerin isimleri, kamuya açık davalarda ifşa edilecek....
09.10.2024
0
10
ABD Ulusal Hava Durumu Servisi, Meksika Körfezi'nden güçlenerek Florida'ya ilerleyen Milton Kasırgası'nın son 100 yılın en güçlü kasırgası olabileceğini açıkladı. Halk bölgeden ayrılmaya başladı.
09.10.2024
0
7