Feyza Altun, o çifti işaret etti! Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz’ün servetinin kaynağı ne?

Feyza Altun, o çifti işaret etti! Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz’ün servetinin kaynağı ne?
Yayınlama: 03.11.2023
A+
A-

Avukat Feyza Altun, Dilan Polat’ı taklit ettiği söylenen sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ile eşi Tayyar Öz’ü işaret ederek ”Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar” dedi. Feyza Altun’un Öz çifti hakkındaki iddiaları gündem oldu.

Dilan Polat soruşturmasını yakından takip eden avukat Feyza Altun, sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ile eşi Tayyar Öz hakkındaki iddiaları ile gündeme geldi. Öz çiftini işaret eden Altun’un paylaşımı dikkat çekti

Feyza Altun, “Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar” diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Altınok Öz ve doktor eşi Tayyar Öz’ü işaret etti.
Altun önce, “Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler” iddiasında bulundu.
Altun paylaşımlarının devamında “Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range’lere biniyorlar…” dedi.
Altun, Özlem Öz’ün fotoğrafını paylaşarak ”Hah geldi benim fabrikam var yalanı. Senin fabrikan nerde? 5 fabrika ve 2000 çalışanı varmış? Nerede bu çalışanlar ve fabrikalar?”dedi.
Altun bir dğer paylaşımında ise ”Tayyargil, İş insanı (?) İbrahim Karaorhanlı’nın evinden attığı bir story de bir milyonluk koltukta yattığını anlatıyor. Ayrıca bu kişinin Polatgillerin sitesinden 45 milyona villa aldığı iddia ediliyor.” dedi.
Kaynak: superhaber.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.