Güvenç Kurtar Haftayı Yorumladı: Fenerbahçe çok rahat bir oyunla Pendikspor’u deplasmanda yendi

Yayınlama: 01.11.2023
Düzenleme: 01.11.2023
A+
A-

Bu hafta Fenerbahçe çok rahat bir oyunla Pendikspor’u deplasmanda yendi. Fenerbahçe galibiyet serisine devam ediyor. Tabi ki bu bu stoperlerin sakatlığı Fenerbahçe’yi üzecek gibi görünüyor. Çünkü Djiko, Becao, Serdar Aziz hatta Samet sakatlandılar. İsmail Hoca bunlara bir çözüm bulur herhalde. Fenerbahçe iyi yolda. Sakatlıklar düzeldiği zaman şampiyonluğun bana göre en büyük favorisi Fenerbahçe.

 

Galatasaray’a gelince, Rize’de çok zor bir galibiyet aldı. Çünkü niye zor galibiyet aldı? Orta sahasında yalnız Ndombele Galatasaray’a yetmiyor. Kaan Ayhan’ın orada oynaması lazım. Kaan Ayhan’ın oynamadığı maçlarda Galatasaray çok zorlanır. Hatta o ikisi bile yenmez Kerem’i orada 10 numara pozisyonunda oynatıyor o da orta sahayı zayıflatıyor. Bana göre onu Okan Hoca’nın bir an önce tedbir alması lazım. Oraya koşan, mücadele eden bir tane orta saha koymaları lazım.

 

Beşiktaş’a gelince Beşiktaş kötü günler geçiriyor. Ama bir tane galibiyet aldı Gaziantep karşısında. İyileşmesi beklenen futbolculardan Salih ve Cenk Tosun’un attığı gollerle Gaziantepspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Bu da yönetime bir mesaj olsun. Salih ile Cenk Tosun’un ne kadar önemli bir futbolcu olduklarını herhalde hissetmiş ve farketmişlerdir. Çok geç kaldılar. Bana göre yazık ettiler. Yönetim bir an evvel toparlanıp bunlara iyileştirme yapması lazım. Getson’a yaptılar. Hiç acelesi yoktu. Ama bunları bekletiyorlar. Nasıl bir mantık anlayamadım. Galatasaray bile normal iyi bir para alan futbolcusuna bile iyileştirme yapacak. Abdülkerim’e mesela. Yani bunlara Beşiktaş yönetimi yaptığı hataları artık düzeltsin. Beşiktaş da inşallah artık iyi yola girer.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.