Halk otobüsü şoförü “Çok konuşuyorsunuz” deyip bütün yolcuları indirdi

Bursa’da bir halk otobüsü şoförü, kadın yolcuların çok konuşmasından rahatsız olarak durakta bütün yolcuları indirdi. Şoför seferi iptal ederek boş otobüsle yola devam ederken, yolcuların mağduriyeti kameralara yansıdı.

Halk otobüsü şoförü “Çok konuşuyorsunuz” deyip bütün yolcuları indirdi
Yayınlama: 31.10.2023
Düzenleme: 31.10.2023
A+
A-

Bursa‘da yolcuların çok konuşmasını bahane eden şoför, durakta herkesi indirerek seferi iptal etti. Duraktan boş hareket eden otobüsün arkasından yolcular sitem etti.

“ÇOK KONUŞUYORSUNUZ”

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde halk otobüsü şoförü, “Çok konuşuyorsunuz” diyerek yolcuları aşağı indirip yoluna boş şekilde devam etti. Mağdur olan yolcular, boş giden otobüsün arkasından sitem etti. O anlar bir yolcunun kamerasına yansıdı.

Halk otobüsü şoförü

“ŞOFÖRÜN YAPTIĞI BÜYÜK SAYGISIZLIK”

Otobüs şoförünün yaptığının yanlış olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Şoförün yaptığı büyük saygısızlık. Böyle şeyleri yanlış buluyoruz. Otobüsteki yolcuların hepsini mağdur etti. Böyle şeylerin yaşanmaması lazım. Sonuçta topluma hizmet ediyor. ‘2-3 kişi konuştu’ diye herkesi indirme lüksü yok. Bir çok kişi mağdur oldu” dediler.

İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan; BURULAŞ’ın da şoförün bu davranışı sebebiyle araştırma başlattığı, güvenlik kameralarının incelendiği öğrenildi.

 

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.