Kısmetse Olur eski yarışmacısı Yeliz Açıkel anlattı: Açık kıyafetler giydiğimizde ekip bizi uyarırdı

Eski Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Yeliz Açıkel, Haberler.com’un stüdyosunda yarışmanın kurgu olmadığını ve dekolteli kıyafetlerinden dolayı ekip tarafından sık sık olumlu anlamda uyarıldıklarını söyledi.

Kısmetse Olur eski yarışmacısı Yeliz Açıkel anlattı: Açık kıyafetler giydiğimizde ekip bizi uyarırdı
Yayınlama: 31.10.2023
A+
A-

YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü’yle tanınan Yeliz Açıkel, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar’ın sorularını yanıtladı. Yarışmadaki ilişkisinin gerçek olduğunu söyleyen Açıkel, kurgu olmadığını ve ekibin kıyafetlerinden dolayı yanlış anlaşılmamaları için kendilerini uyardıklarını anlattı.

“YARIŞMAYA EVLENMEK İÇİN GİRDİM”

Yarışmaya ablasının başvurusuyla katıldığını söyleyen Yeliz Açıkel, “YouTube’da yayınlanacağı için katılmak istemedim. Pişman olduğum dönemler oldu o da yaşadığım ilişkiden dolayıydı. Onun dışında benim için gayet güzeldi. Ben alaturka bir kadınım. Düzenli bir hayatım vardır herkes nereye gidip gitmediğimi bilir. Her akşam kardeşlerimle oturup yemek yemem lazım. Bütün enerjimi kardeşlerime verdim. Ben yarışmaya evlenmek için gittim. Ekran önüne çıkan bir adamın her şeyi konuşup yalan söylemeyeceğini düşündüm. Olsaydı da evlenirdim. Ben düzeni seven biriyim. Yarışmadan çıkan herkes 3 yıllık sözleşmesi bittikten sonra orası için ‘kurgu’ diyecek. Benim yarışmadaki ilişkim gerçekti. İçeride önceden planlayarak hareket eden bazı çiftler vardı. Benim ilişkim gerçek olduğu için çok yıprandım. Yarışmadaki ilişkimde aldatıldım. Gözümle görmedim ama fotoğraf ve ses kaydı geldi” ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur kurgu mu? Eski yarışmacı Yeliz Açıkel bir bir anlattı

 

 

Kaynak: sondakika.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.