MSB görüntüleri paylaştı! Mehmetçik’ten millilere destek videosu

MSB görüntüleri paylaştı! Mehmetçik’ten millilere destek videosu
Yayınlama: 06.07.2024
Düzenleme: 06.07.2024
A+
A-

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile oynayacağı kritik maç öncesinde sosyal medyadan destek mesajı paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı, paylaşımında “Haydi Türkiye, hep birlikte zafere!” ifadelerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin korkusuz ve kahraman Mehmetçikleri adına, bu akşam Hollanda’ya karşı yarı final mücadelesi verecek olan A Milli Futbol Takımı’na destek mesajı gönderdi.

Milli Savunma Bakanlığı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan #BizimÇocuklar’a mesaj var. A Millî Futbol Takımımızın #EURO2024’te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere!”

Bu anlamlı mesajla, Türk Silahlı Kuvvetleri, A Milli Futbol Takımı’na olan inancını ve desteğini bir kez daha vurgularken, takımın elde edeceği her başarının askerlerimizi de mutlu edeceğini ifade etti.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bugün Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye, Hollanda’yı da geçerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

 

https://x.com/tcsavunma/status/1809556792554201582

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.