Mustafa Can Ağva Atatürk Ortaokulundaki öğrencilerle birlikte karne heyecanını yaşadı

Mustafa Can Ağva Atatürk Ortaokulundaki öğrencilerle birlikte karne heyecanını yaşadı
Yayınlama: 19.01.2024
Düzenleme: 21.01.2024
A+
A-
Bugün 20 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı. Öğrenciler bugün son ders zili çaldıktan sonra yarıyıl tatiline başladılar. Bu öğrenciler arasında Şile-Ağva Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilerde vardı. Şile – Ağva Atatürk Ortaokulu öğrencileri arasında okuma yarışması düzenlendi. Sıralamaya giren başarılı öğrenciler hediyelerini Kaptan Mustafa Can’ın elinden aldılar.

İlteriş Vakfı ve Transbophor Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Can, okulların ara tatile girmesinden önce  öğrencilerle bir araya geldi ve onlara ufak bir sürprizler yaptı.

Şile-Ağva Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen dönem sonu ödüllü kitap okuma yarışmasında dereceye giren ve başarılı öğrencilere çeşitli ödüller dağıtan Mustafa Can, onları okumaya ve çok çalışmaya teşvik etti.

Okulunu birinci olarak tamamlayan öğrenciye bilgisayar, ikinci öğrenciye telefon, üçüncü öğrenciye tablet ve mansiyon ödülü olarak da akıllı saatin hediye edildiği.  Yarışmada birinci Kayra Ertürk, ikinci Beyza Karaş, üçüncü Yusuf Taşkıran, dördüncü Emre Cingöz, beşinci de Zeynep Su Güneş oldu.

 

whatsapp-image-2024-01-19-at-17-05-20-1.jpeg

 

 

 

Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ / Turgay Tütüncü

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.