Salma Hayek’in bikinili pozlarına beğeni yağdı!

Salma Hayek’in bikinili pozlarına beğeni yağdı!
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

Salma Hayek, sosyal medyada yayımladığı iddialı pozlarına yenilerini ekledi. Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu, Ibiza’da lüks bir yatta güneşin tadını çıkarırken çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Salma Hayek, Ibiza’da lüks bir yatta güneşin tadını çıkarırken fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

57 yaşındaki Meksikalı oyuncu, fit vücuduyla yıllara meydan okuduğunu gözler önüne serdi. Hayek’in sarı bikinili fotoğraflarına gelen yorumlar, ünlü oyuncunun yaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu kanıtladığı yönündeydi.

Fransız iş insanı François-Henri Pinault (62) ile evli olan Meksikalı yıldız, Fransa‘nın ardından İspanya’da lüks yatta deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.

Salma Hayek, 28 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozları ile 1.1 milyondan fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

15 Times Salma Hayek Looked Fire In A Bikini | Vogue

Salma Hayek’in; “Yaşlanmanın işe gitmeyeceğim anlamına geldiğini sanıyordum. Çalışıyorum. Yaşlanmanın artık aşık olmayacağım anlamına gelebileceğini düşünüyordum. Aşığım” sözleri, geçen yıl verdiği röportajda akıllarda kalmıştı.

Salma Hayek Pinault Poses in Purple Bikini as She Spends Last Days of 2020  on the Beach

Salma Hayek’in François-Henri Pinault ile evliliğinden 16 yaşında Valentina Paloma Pinault adında bir kızı var.

François-Henri Pinault’ın aynı zamanda eski eşleri Dorothée Lepère ve Linda Evangelista’dan 26 yaşında François Jr. adında bir oğlu, 23 yaşında Mathilde adında bir kızı, 17 yaşında Augustin adında bir oğlu bulunuyor.

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi /Sosyal Medya

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.