Seçim gündemi ısınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde 6’lı Masa vardı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na video konferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6’lı Masa’ya yönelik sert ifadeler kullandı. Erdoğan, “Karşımızda bir ittifak değil, eski Türkiye’de olduğu gibi pazarlık üzerine kurulu bir koalisyon yapısı vardır. Artık 8’li mi 10’lu mu olduğu belli olmayan masa. Bunlar yapılanları yıkmayı vaat ediyorlar. Bunların gündeminde makam ve mevki paylaşımı var.” ifadelerini kullandı.

Seçim gündemi ısınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde 6’lı Masa vardı
Yayınlama: 11.03.2023
Düzenleme: 11.03.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısına video konferans ile katıldı. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan’ın hedefinde, 6’lı Masa liderleri vardı.

“PAZARLIK ÜZERİNE KURULU YAPI”

Önümüzdeki seçimleri işaret eden Cumhurbaşkanı, “14 Mayıs destanını, bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak olan dostlarımızla Cumhur İttifakı olarak beraberce yazacağız. Her seçim önemlidir, son deprem afetinin açtığı kayıplar, 14 Mayıs seçimini farklı bir yere taşımıştır. Bu durumu karşımızdaki derme çatma ittifaka bakarak da anlayabiliriz. Gerçi artık karşımızda bir ittifak değil, eski Türkiye’de olduğu gibi pazarlık üzerine kurulu bir koalisyon yapısı vardır. Artık 8’li mi 10’lu mu olduğu belli olmayan masa.” dedi.

“BUNLARIN GÜNDEMİNDE MAKAM VE MEVKİ PAYLAŞIMI VAR”

Erdoğan konuşmasının devamında, “Bu koalisyonun gündeminde deprem yaralarının sarılması ihtiyacı yok. Küresel ve bölgesel krizlerin olumsuz etkilerin giderilmesiyle ilgili hiçbir gündemleri yok. Bunlar yapılanları yıkmayı vaat ediyorlar. Terör örgütlerinin başını ezmek için sürdürdüğümüz mücadele bunların gündeminde yok. Bunların gündeminde makam ve mevki paylaşımı var. Milli birlik ve beraberliğimizi bozma niyeti var. Türkiye Türk demokrasisi böyle hazin bir tabloyu hak etmiyor.” ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor…

 

 

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.