Teknofest ücretli mi? Teknofest giriş ücretsiz mi? Teknofest ne zaman, nerede yapılacak 2023?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde yapılacak olan Teknofest heyecanı başladı. Havacılık ile ilgilenenlerin yakından takip ettiği Teknofest hakkında merak edilenler arasında ise Teknofest’in ne zaman ve nerede yapılacağı yer aldı. Merak edilenler ise Teknofest ücretli mi? Teknofest giriş ücretsiz mi? Teknofest ne zaman, nerede yapılacak 2023? soruları oldu.

Teknofest ücretli mi? Teknofest giriş ücretsiz mi? Teknofest ne zaman, nerede yapılacak 2023?
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-

Teknofest ücretli mi? sorusu havacılıkla ilgilenenlerin gündeminde yer almaya başladı. Cumhuriyetin 100. yılında milli teknoloji hamlesi vizyonuyla geleceğe umutla bakan bir Türkiye için gençleri #sengeleceksindiye sloganıyla teknoloji yarışmalarında da bir araya getiren TEKNOFEST’te bu yıl 41 ana yarışma 102 farklı kategoride düzenleniyor. Havacılıkla ilgilenenler ise Teknofest ücretli mi? Teknofest giriş ücretsiz mi? Teknofest ne zaman, nerede yapılacak 2023? sorularını aratıyor.

TEKNOFEST GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

Teknofest’e giriş yaparken herhangi bir ücret alınmamaktadır. Vatandaşlar ücretsiz şekilde Teknofest’e giriş yapabilir.

Teknofest ücretli mi? Teknofest giriş ücretsiz mi? Teknofest ne zaman, nerede yapılacak 2023?

TEKNOFEST NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

TEKNOFEST açıklamasına göre, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde bu yıl yeniden İstanbul Atatürk Havalimanı’nda milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanan TEKNOFEST, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yarışmalarda 13 milyon TL’nin üzerinde ödül, 30 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği veriliyor. Geçen yıl yarışmalara 81 il, 107 ülkeden 150 binin üzerinde takım, 600 binin üzerinde katılımcı başvuruda bulundu.

 

 

Kaynak : Haberler.com

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.