Su Arıtma Cihazları Kalp Krizi Riskini Arttırıyor mu?

Su Arıtma Cihazları Kalp Krizi Riskini Arttırıyor mu?
Yayınlama: 25.02.2024
Düzenleme: 25.02.2024
A+
A-

Son yıllarda evlerde su arıtma cihazlarının kullanımı oldukça yaygınlaştı. Temiz ve sağlıklı su içmek için tercih edilen bu cihazlar, bazı durumlarda istenmeyen sonuçlara da yol açabiliyor. Düşük magnezyum içeren su tüketiminin kalp krizi riskini artırdığına dair araştırmalar, su arıtma cihazlarının kalp sağlığı üzerindeki etkisini sorgulatıyor.

Ters ozmoz yöntemi ile çalışan su arıtma cihazları, sudan birçok zararlı maddeyi arındırırken, mineralleri de yok ediyor. Magnezyum da bu minerallerden biri. Düşük magnezyum seviyeleri kalp krizi riskini %23 oranında artırabiliyor.

Peki, ne yapmalı?

Su arıtma cihazı kullanıyorsanız ve suyunuzun magnezyum seviyesinden endişeniz varsa, remineralize ürünler kullanabilirsiniz. Bu ürünler, suya magnezyum ve diğer gerekli mineralleri ekleyerek, suyun besin değerini artırır.

Peki hem temiz hem de sağlıklı su içmek için ne yapmalı?

NSF Onaylı Bioetix Alkali Filtre ile tanışın! Bioetix Alkali Filtre, su arıtma cihazınızdan çıkan suyu remineralize ederek, kalp dostu hale getirir. Bioetix Alkali Filtre, Kore ve Türk mühendislerinin titiz çalışmaları sonucunda geliştirilen, suyunuzu hem sağlıklı hem de lezzetli hale getiren yenilikçi bir üründür. Bioetix Alkali Filtre ile:

  • Suyunuza magnezyum ve diğer gerekli mineralleri ekleyebilirsiniz.
  • Suyun pH seviyesini alkalileştirebilirsiniz.
  • Suyun tadını iyileştirebilirsiniz.

Bioetix Alkali Filtre’yi diğer remineralize ürünlerden ayıran en önemli özellik ise NSF Onaylı içeriğe sahip olmasıdır. NSF (National Science Foundation) ve NSI (National Sanitation Institute), dünya çapında kamu sağlığı ve güvenliği ile ilgili standartlar belirleyen bağımsız kuruluşlardır. NSF Onaylı Bioetix Alkali Filtre’nin içeriğinin NSF/NSI 42, NSF/ANSI/CAN 61 ve 372 standartlarına uygun olduğu testler ile kanıtlanmıştır.

Bioetix Alkali Filtre kullanarak:

  • Suyunuzun güvenli ve sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz.
  • Düşük magnezyum içerikli su tüketmenize engel olarak kalp krizi riskini azaltabilirsiniz.
  • Daha lezzetli ve sağlıklı su içebilirsiniz.

Unutmayın: Temiz ve sağlıklı su içmek önemlidir, ancak suyun mineral içeriğini de göz ardı etmemek gerekir. NSF Onaylı Bioetix Alkali Filtre ile hem temiz hem de kalp dostu, antibakteriyel yönünden güçlendirilmiş su içmenin keyfini çıkarın!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.